1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mięsak Trzonu Macicy |
Wielki strach
Odpowiedzi: 9
Wyświetleń: 8758
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-10-10, 14:53 Temat: Mięsak Trzonu Macicy |
nie wiem jak to się ma do ewentualnego leczenia mięsaka radioterapia, ale w literaturze wymienia się naświetlanie miednicy mniejszej jako czynnik ryzyka powstania tego mięsaka. |
Wielki strach
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-10-09, 14:02 Temat: Mięsak Trzonu Macicy |
w Krakowie na pewno przyjmuje b.dobry onkolog, Prof. Piotr Wysocki. Niestety nie wiem w czym się specjalizuje dokładnie w onkologii, ale może warto popytać... |
Wielki strach
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2017-10-07, 13:50 Temat: Mięsak Trzonu Macicy |
Joanna, miałam wycinanego mięśniaka macicy i było podejrzenie, ze jest to miesak wiec dużo na ten temat czytałam i szukałam specjalistow. Slyszalam, ze duza wiedza w tym temacie posiada dr Anna Dańska-Bidzińska oraz dr Mariusz Bidziński. Poszukaj w necie publikacji Pani doktor na temat miesakow macicy. W Wilanowie prowadza prywatna praktykę ginekologiczno-onkologiczna anmar. Twój miesak był chyba hormonozalezny, nie wiem jakie sa zasady leczenia w związku z powyższym, ale mysle, ze zanim zdecydujesz się na jakas forme leczenia warto zasiegnac drugiej opinii. Pozdrawiam |
|
|